2017/09/18

Komento (0)

Në Tonight Ilva Tare, në Ora News, ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj i konsideroi sulmet e opozitës për të shkuarën e tij si sajesa.

Xhafaj sqaroi edhe rolin e tij në kohën e komunizmit, ku u shpreh se nuk ka gjykuar apo hetuar asnjëherë çështje politike.

Lidhu me kanabisin, Xhafaj pranoi se 2016 ishte viti me fenomen masiv të mbjelljes, të kultivimit të kanabisit ndersa ky është viti me mbjelljen më të ulët që nga viti 1995.

Ajo që i dha shtysë këtij fenomeni sipas ministrit të brendshëm ishte implikimi i disa fundkionarëve të policisë.
(Intervista e plotë)

2017/09/11

Komento (0)

Ora News dhe IPR Marketing sjellin për herë të parë një sondazh jo politik por që ka të bëjë me tregun televiziv.

Ky sondazh sjell renditjen e televizioneve sipas shikueshmërisë, besueshmërisë. Kush ndiqet më shumë sipas fashës së orareve.

Kush janë emisionet më të shikuara, analistët dhe moderatorët më të ndjekur.

Në këtë sondazh Ora News renditet televizioni i tretë më i shikuar në rang kombëtar nga qytetarët shqiptarë. Ndërkohë në qarkun e Durrësit renditet televizioni i parë sa i takon shikueshmërisë. Në Tiranë renditet i dyti.

(Intervista e plotë)

2017/09/04

Komento (0)

“Tonight Ilva Tare” në Ora News e nisi sezonin e ri me një rrëfim ekskluziv të një gruaje të dhunuar nga ish-bashkëshorti i saj për 9 vite me rradhë.

Ana, (emër jo i vërtetë)  kështu quhet nëna e 5 fëmijëve që bashkëjetoi me terrorin për vite me rradhë, solli dëshmi tronditëse të dhunës së përjetuar nga ish-burri i alkoolizuar.

(Intervista e plotë)

2017/09/04

Komento (0)

Tonight nisi sezonin e 7 ne Ora News. Aktualiteti, politika dhe politikeberesit dhe pasojat e veprimeve të tyre në jetën e shqiptarëve janë thelbi i debateve në këtë studio.

Sonte mund ta fillonim me politikë të pastër, me drejtësinë ende në kaos apo vettingun e saponisur.

(Intervista e plotë)