Tonight Ilva Tare “Garat më të forta të 21 qershorit”
05.05.2015 9:01
Përditesuar: 05/05/2015, 9:01

Gara për të fituar zgjedhjet elektorale të 21 qershorit 2015 tashmë ka filluar.
Të ftuar për të diskutuar mbi procesin që tashmë ka nisur janë

Dash Shehi- Kryetar i LZHK-se, Blend Çeka – Pedagog i shkencave politike në Universitetin e Tiranës, Ben Andoni- Zvkryeredaktor i revistes Java, Arjon Sulo- Kryeredaktor i Gazetës Mapo

Ndërkohë tradita e sondazheve dhe exit poll-eve me saktësi maksimale është kthyer tashmë në një trashëgimi për RTV Ora News, që edhe per Vendoret 2015 ka vendosur të bashkëpunojë me IPR Marketing, të drejtuar nga një emër i njohur i sondazheve në Itali, Antonio Notto.

Saktësia e eksperiencave të zgjedhjeve të 2009 dhe 2013 do të jetë sërish garancia juaj për të mësuar të parët fituesit e bashkive kryesore në vend.

Komento