Tonight Ilva Tare “Pushteti dhe Territori”
21.04.2015 8:17
Përditesuar: 21/04/2015, 8:17

Ndarja e re territoriale mbetet shumë e debatuar. Përfaqësues të Opozitës të ftuar në “Tonight Ilva Tare” deklaruan se ndryshimet lidhen me interesa elektorale.

Ndërkaq për përfaqësues të shoqërisë civile reforma do të shkaktojë fshehje të pabarazisë ekonomike brenda një qarku.

Të ftuar në studion e Ilva Tares ishin Bledi Çuçi- Ministër Shteti për Çështjet Vendore;
Dashamir Shehi- Kryetar i Lëvizjes për Zhvillim Kombëtar; Dritan Shutina-
Drejtor Ekzekutiv i Co-PLAN – Ekspert në Cështje të Qeverisjes Vendore dhe Menaxhimit Urban dhe  Premto Gogo- Kryetar i KRIIK Albanias, një prej organizatave drejtuese të Koalicionit të Vëzhguesve Vendorë.

 

 

Komento